Brandwerend bekleden staalconstructie

BBWest Bouwkundige Brandpreventie heeft jarenlange ervaring in het leveren en monteren van brandwerende systemen voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Door de uitgebreide kennis en korte lijnen met onze leveranciers en fabrikanten kunnen wij voor elk gewenste situatie een passende oplossing bieden.

Wij zijn gespecialiseerd in het brandwerend bekleden van staalconstructies, wanden en plafonds. Door de diversiteit aan oplossingen van verschillende fabrikanten zijn wij in staat om een onafhankelijk advies te geven voor uw specifieke situatie.

Van calculatie tot uitvoering:

Indien u ons de juiste projecttekeningen en het bestek van uw project doet toekomen kunnen wij snel een passende aanbieding offreren. Zodra het staal in uw gebouw is aangebracht zal een specialist op locatie het staal inmeten zodat de plaatmaterialen op de juiste maat fabriek af geleverd kunnen worden. Hierdoor wordt de montagetijd aanzienlijk verlaagd en de overlast op uw project zoveel mogelijk beperkt.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.​

brandwerend bekleden staalconstructie

​Bovenstaande een voorbeeld van het brandwerend bekleden van een staalconstructie: Project “Het hofbad te Den Haag – brandwerend bekleden stalen ruggengraat boven het wedstrijdbad. Uitgevoerd 2e kwartaal 2011.