Brandwerende afdichtingen, onze specialiteit

Waar wij in 2007 begonnen zijn als applicatiebedrijf voor brandwerende afdichtingen zijn wij meer als 10 jaar later een specialist in de brandpreventie. Wij zijn gespecialiseerd in het brandwerend maken en houden van gebouwen. Door hoge eisen te stellen aan ons personeel, producten en de applicatie van onze afdichtingen kunnen wij altijd een gecertificeerde oplossing bieden.

BBWest heeft zich in korte tijd weten te vestigen in een sterk groeiende markt. Met die disciplines waar brandveiligheid minimaal onder vallen, probeert BBWest zijn uiterste best te doen, om zijn klanten die extra service en kwaliteit te leveren die bij anderen nog wel eens ontbreken. Zo maken wij gebruik van een eigen digitaal logboek waar alle wijzigingen in de brandscheidingen in bijgehouden worden. Zeker in combinatie met een beheer en onderhoudscontract bent u zo zeker dat uw gebouw brandveilig blijft.

BBWest werkt uitsluitend met gekeurde en gecertificeerde producten. Onze werkwijze is er dan ook op gericht dat iedere klant een tevreden klant moet zijn. Duidelijkheid en kwaliteit is daarbij een belangrijk gegeven. Vooraf maken wij duidelijke afspraken met onze klanten zodat achteraf geen onvoorziene zaken aan het licht kunnen komen. Afspraak is dan ook afspraak.  

BBWest is VCA* gecertificeerd en al onze monteurs zijn allemaal minimaal in het bezit van een VCA-diploma.

VCA BBWest Bouwkundige Brandpreventie
VCA Certificaat van BBWest Bouwkundige Brandpreventie