​​Leveren en monteren van brandkleppen

Daar waar ventilatiekanalen en andere technische installaties door de wanden van een brandcompartiment gaan, zo ontworpen om de brandveiligheid te garanderen, vormen zij een risico op vuur- en rookverspreiding. BBWest Bouwkundige Brandpreventie beschikt over een ruim assortiment brandkleppen welke voor diverse oplossingen toepasbaar zijn.

Alle gebruikte brandkleppen voldoen aan de geldende lokale en internationale normen. Wij kunnen alle standaard afmetingen op korte termijn leveren en monteren.

Groot voordeel bij het plaatsen van de brandklep is dat de monteur direct de juiste brandwerende afdichtingen kan aanbrengen. Zodoende kunnen wij de lastigste locaties voorzien van een brandklep in combinatie met de juiste brandwerende voorziening.

Brandkleppen van BBWest Bouwkundige Brandpreventie zijn geschikt voor inbouw in massieve wanden, vloeren en flexibele wanden. Getest volgens EN 1366-2 tot 500Pa en luchtdicht volgens EN 1751 klasse C.

brandklep

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op via 0174 – 22 62 11 of door het invullen van ons contact formulier.