Project: Power Bars bij Efectis Nederland

Vanwege reisbeperkingen door het corona virus heeft een klant uit Ierland, gespecialiseerd in elektrische schakelapparatuur en stroomdistributiesystemen aan BBWest gevraagd om een proefopstelling bij Efectis Nederland op te bouwen. Een leuke uitdaging om zowel de opbouw van de installatie als ook de brandwerende afwerkingen te mogen realiseren.

De Busbar(-s) hebben wij conform opgave mogen monteren en van de nodige beugels voorzien. Als laatste zijn de brandwerende voorzieningen aangebracht. Na onze werkzaamheden is de opstelling uitgebreid getest.

Wat kan BBWest voor u betekenen?

De brandveiligheid van uw gebouw moet in orde zijn. Zo kunnen verschillende installatie doorvoeringen de brandscheidingen doorbroken hebben. Een opening in de brandscheiding kan ervoor zorgen dat er binnen de norm branddoorslag plaats vindt, iets wat niet wenselijk is. Door onze kennis en ervaring weten wij voor elke situatie de juiste oplossing te vinden! Wilt u weten hoe uw doorvoeringen er voor staan, of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op!