Project: Campanile Hotel Delft

BBWest heeft de brandscheidingen bij het Campanile Hotel in Delft mogen herstellen!

In opdracht van het Campanile hotel in Delft heeft BBWest de brandscheidingen mogen herstellen. Zo zijn alle schachten brandwerend gemaakt en zijn de luchtkanalen voorzien van brandkleppen. In de badkamers hebben wij brandwerende ventielen mogen plaatsen. Na onze werkzaamheden zijn alle brandscheidingen weer up-to-date en kunnen de gasten van een brandveilig verblijf genieten!

Digitaal Logboek

Standaard wordt door ons een digitaal logboek gemaakt. In dit logboek worden alle uitgevoerde werkzaamheden vastgelegd. Hiermee kan de opdrachtgever aan het bevoegd gezag aantonen dat de brandscheidingen in orde zijn. Daarbij heeft de opdrachtgever met het garantiecertificaat een document in handen waarmee de kwaliteit van de materialen wordt geborgd.

Wat kan BBWest voor u betekenen?

Op het gebied van brandveiligheid kunnen wij een hoop voor u betekenen. Is uw hotel toe aan een inspectie, of heeft u bezoek gehad en moeten de brandscheidingen in orde gemaakt worden? Meerdere hotels gingen u voor! Neem vrijblijvend contact met ons op!